Hilde Trip

CV Hilde Trip, Natural Art Na diverse stages waaronder Japan en werken in Manhattan, besloot ik me te richten op eigen en vrij werk. Geboren op het platteland, opgegroeid midden in de natuur, ben ik vertrokken richting Amsterdam. Met mijn Dutch Flower Master op zak volgde ik mijn eigen natuur. Geinspireerd door de natuur, verzamel ik de materialen voor mijn werken uit het landschap om mij heen. Het ritmisch kaderen en herschikken van o.a. blad, schors, zaden en veren ontstaan er patronen die onmogelijk los te koppelen zijn van mijn eigen natuurlijke bewegingen. Door het leggen van patronen vormt zich uiteindelijk een geheel die resoneert met het diepste in mij. Een passend titel voor het werk dient zich dan ook spontaan aan.   Mijn werk roept zowel verstilling als dynamiek op. Naast mijn eigen objecten maak ik ook werken in opdracht voor architecten en particuliere opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is daarvan een volledige wandbekleding in een pas geopend restaurant in Maastricht.   De wandobjecten zijn inmiddels naast Nederland, Duitsland en BelgiĆ« ook aan Dubai, China en New York verkocht. Particulier maar ook in hotels, restaurants en bedrijven in samenwerking met de architect.   Eens per jaar organiseer ik een solo expositie op geboorte grond, in de boerderij in Drenthe van mijn moeder. Verder is mijn werk te zien momenteel in Knokke en Amsterdam.